Kuukausikahvitellaan

Sivakalla on vietetty ”Ollaan yhdessä” -teemavuotta. Teemavuoteen liittyen olemme halunneet tuoda ihmisiä yhteen monilla eri tavoilla. Yksi niistä tavoista on ollut Kuukausikahvit-nimellä kulkevat tilaisuudet. Kuukausikahveja on järjestetty kerran kuukaudessa eri puolilla Oulua, viimeisimpänä Pilkkituvalla, Pyykösjärvellä.

Itse olen ollut mukana lähes kaikilla kahveilla ja tunnelma on joka paikassa ollut todella mukava. Juttua on riittänyt niin Sivakalla asumiseen liittyen kuin päivänpolttaviin puheenaiheisiinkin. Sivakalta paikalla on aina pari-kolme henkilökunnan edustajaa eri osastoilta. Keittelemme kahvit ja tarjoamme pullat.

Pääsääntöisesti kahvittelemassa on ollut Sivakan asukkaita, mutta mukava on ollut huomata, että myös muutama ei-sivakkalainenkin on tullut mukaan. Kuukausikahvit järjestetään tänä vuonna vielä joulukuussa 11. päivä. Paikkana on Myllytulli, tarkempi osoite ilmoitetaan kotisivuillamme lähempänä.

Tarkoitus on jatkaa kahvitteluja ensi vuonnakin. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja katsoa tulevat paikat ja ajat kotisivuiltamme, ne julkaistaan lähiaikoina.

Nähdään kahveilla!

Haku
UKK