Viime hetken Halloween-koristelut

Meillä on pikkuväen vaatimuksesta alettu viettämään Halloweenia myös kotona. Päiväkodissa ja koulussa sitä on vietetty joka vuosi naamiaisten merkeissä, mutta nyt se on tullut juhlana jäädäkseen myös meille kotiin.

Tämä syksy on ollut niin kiireinen, että kodin Halloween-koristelu jäi ihan viime tippaan. Viime vuotiset koristeetkin olin piilottanut jonnekin jemma-nimiseen paikkaan, joten piti säveltää pikaisesti jotain.

Tästä pari tosi helppoa, edullista ja nopeaa vinkkiä viime hetken koristeluja varten. Nämä on mukava toteuttaa myös lasten kanssa yhdessä askarrellen.

 

Purkkimuumiot

Nämä tarvitset:
-pieniä purkkeja
-patterikäyttöisiä tuikkuja
-sideharsoa
-sakset
-kaksipuoleista teippiä / kuumaliimaa
-liimattavia silmiä

Tee näin:

Puhdista purkit mahdollisista etiketeistä. Sido sideharsoa purkkien ympärille muutamaan kertaan ja liimaa/teippaa harson pää kiinni. Liimaa muumiolle silmät. Valmista tuli!

HOX! Lasipurkeissa ei saa paloturvallisuussyistä käyttää muita kuin pattereilla toimivia tuikkuja!

 

Lepakkoseinävalot

Nämä tarvitset:
-mustaa paksua paperia / kartonkia
-vaalea kynä
-lepakkomalli (lataa tästä)
-sakset
-kaksipuoleista teippiä
-valoketju

Tee näin:

Tulosta eri kokoisia lepakkomalleja. Jäljennä reilusti eri kokoisia lepakoita mustalle kartongille ja leikkaa ne ääriviivoja myöten. Voit taivuttaa lepakon siipiä, jotta ne näyttävät elävämmiltä. Teippaa valoketju seinälle haluamaasi muotoon. Teippaa lepakoita valoketjun ympärille. Klikkaa valot päälle ja nauti ”kammottavasta” tuloksesta.

Mukavaa Halloweenia!

Haku
UKK