Haukipudas - Kello

Kalimenojankuja 26

2H+K+S (61,5m2)
589€
Vapautuu 01.12.2024

Haukiputaan Kellon Kalimenojankujalla luhtitalon 2. kerroksen tilava saunallinen ja parvekeellinen kaksio. Huoneistoon on tehty Koti kuntoon -remontti 2020.

Vuokraan sisältyy vesi ja 25M-internetyhteys. Lisätietoa internetyhteyksistä sekä päätelaitetarpeesta löytyy osoitteessa www.dna.fi/sivakka. Huoneistossa on sähkölämmitys, jonka kulutuksen maksaa vuokralainen. Asunnolle kuuluvasta autopaikasta ei erillistä maksua, lämmityssähkö menee asukkaan laskuun. Asunnoissa on ilmalämpöpumput sekä puulämmitteiset valurautahellat. Ikkunoissa on säleverhot. Vuokralaiselta ei peritä vakuutta. Kiinteistössä ei ole erillistä pesutupaa. Huoneistovarastot sijaitsevat piharakennuksessa.

Tupakointi kiinteistössä, huoneistossa, parvekkeilla, pihoilla ja yhteisillä piha-alueilla on kiellettyä. Tupakointi on sallittua kiinteistön alueella ainoastaan erikseen merkityllä tupakointipaikalla.

Lemmikit ovat tervetulleita Sivakan asuntoihin, edellyttäen omistajilta sääntöjen noudattamista ja vastuullista lemmikin pitoa asunnossa ja kiinteistön alueella.

Huoneistoon kohdistuu varallisuusrajoituksia, joista voi lukea tarkemmin Oulun kaupungin sivuilta https://www.ouka.fi/vuokra-asunnot.

Asuntohakemus tulee tehdä kotisivumme www.sivakka.fi kautta. Tarjoamme asuntoja vain asuntohakemuksen jättäneille. Asuntoesittelystä pääsee sopimaan mahdollisen asuntotarjouksen yhteydessä.

Sivakan tuhansissa vuokrakodeissa viihtyy suuri määrä oululaisia. Tutustu vuokra-asuntoihimme ja jätä vuokra-asuntohakemus!

Vuokra sisältää:

Vesimaksu
Laajakaista
Kaupunginosa: Haukipudas - Kello
Osoite: Kalimenojankuja 26, 90820 Haukipudas
Talo: Kalimenojankuja 26
Rakennustyyppi: Luhtitalo
Rakennusvuosi: 1993
Perusparannusvuosi: Koti kuntoon -remontti 2020
Pesutupa: Ei
Hissi: Ei
Haku
UKK