Kotia etsivälle

Koti kuntoon -remontit

Tiedotamme tällä sivulla meidän käynnissä olevista Koti kuntoon -remonttikohteista. Koti kuntoon -remonteissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Samassa yhteydessä päivitetään muun muassa yleisiä tiloja ja piha-alueita. Remonttisisältö vaihtelee kohteittain.

Paalikatu 6 / Toppila

Toppilan Paalikadulla tehdään Koti kuntoon -remontteja alkusyksystä 2021 loppuvuoteen 2022 saakka. Kerrostalot ja niissä olevat raput sekä asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Paalikatu 6:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Paalikatu 6:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Radiomastontie 2 & 4 / Oulunsuu

Oulunsuun Radiomastontiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja loppukesästä 2021 alkukesään 2022 saakka. Luhtikerrostalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Radiomastontie 2 & 4:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Radiomastontie 2 & 4:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Vasamatie 10 / Kaakkuri

Kaakkurin Vasamatiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja loppukesästä 2021 alkukesään 2022 saakka. Luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Vasamatie 10:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Vasamatie 10:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Moskuantie 1 ja 4 / Haukipudas – Ukonkaivos

Haukiputaan Ukonkaivoksen Moskuantiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja kahdessa kiinteistössä (Moskuantie 1 ja 4) syksystä 2021 kevääseen 2022. Rivitalot ja niissä sijaitsevat asunnot remontoidaan talo kerrallaan. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Moskuantie 4:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Moskuantie 4:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Haku
UKK