Kotia etsivälle

Koti kuntoon -remontit

Tiedotamme tällä sivulla meidän käynnissä olevista Koti kuntoon -remonttikohteista. Koti kuntoon -remonteissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Samassa yhteydessä päivitetään muun muassa yleisiä tiloja ja piha-alueita. Remonttisisältö vaihtelee kohteittain.

Sihtikuja 2 / Toppila

Toppilan Sihtikujalla tehdään Koti kuntoon -remontteja syksystä 2020 syksyyn 2021. Kerrostalokiinteistön raput ja asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Sihtikuja 2:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Sihtikuja 2:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Sahanhoitajantie 2-4 / Pateniemi

Pateniemen Sahanhoitajantiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja vuonna 2020. Viimeiset asunnot valmistuvat remontista marraskuussa 2020. Luhtitalot ja asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Purjehtijantie 7 / Koskela

Koskelan Purjehtijantiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja vuonna 2020. Viimeiset asunnot valmistuvat remontista joulukuussa 2020. Luhtitalot ja asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Haku
UKK