Kotia etsivälle

Koti kuntoon -remontit

Tiedotamme tällä sivulla meidän käynnissä olevista Koti kuntoon -remonttikohteista. Koti kuntoon -remonteissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Samassa yhteydessä päivitetään muun muassa yleisiä tiloja ja piha-alueita. Remonttisisältö vaihtelee kohteittain.

Tuohikuja 1 / Oulunsalo, Pitkäkangas

Oulunsalon Pitkäkankaan Tuohikujalla tehdään Koti kuntoon -remontteja tammikuusta lokakuuhun 2023. Luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pintoja joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella huoneistoittain. Tämän kohteen remontti tehdään hieman suppeammalla sisällöllä, esimerkiksi keittiökaapistoja ei uusita. Lisäksi kohteessa asuvilla on mahdollisuus valita osaremontteja huoneiston lähtökunnosta riippuen.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Tuohikuja 1:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Tuohikuja 1:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Runkotie 3 / Oulunsalo, Pitkäkangas

Oulunsalon Pitkäkankaan Runkotie 3:ssa tehdään Koti kuntoon -remontteja syksyllä 2023. Rivitalot ja niissä olevat asunnot (10 kpl) remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pintoja joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo tulossa arviolta viikolla 39.

Isokuovintie 8 / Oulunsalo, Pitkäkangas

Oulunsalon Pitkäkankaan Isokuovintie 8:ssa tehdään Koti kuntoon -remontteja 10-12/2023. Rivitalot ja niissä olevat asunnot (12 kpl) remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pintoja joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Rautiolantie 7 / Haukipudas, Asemakylä

Haukiputaan Asemakylän Rautiolantie 7:ssä tehdään Koti kuntoon -remontteja syksyllä 2023. Rivitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin 9-12/2023. Remontissa huoneistojen pintoja joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet (ikkunoissa sälekaihtimet). Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella huoneistoittain.

Lisäksi kohteessa tehdään vuonna 2023 lämmitysjärjestelmän saneerausta öljylämmityksestä maalämpöön.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo tulee myöhemmin.

Haku
UKK