Kotia etsivälle

Koti kuntoon -remontit

Tiedotamme tällä sivulla meidän käynnissä olevista Koti kuntoon -remonttikohteista. Koti kuntoon -remonteissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Samassa yhteydessä päivitetään muun muassa yleisiä tiloja ja piha-alueita. Remonttisisältö vaihtelee kohteittain.

Santaholmantie 98 / Haukipudas, Santaholma

Haukiputaan Santaholmantiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja vuonna 2023 tammikuulta syyskuuhun saakka. Rivi-/luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Santaholmantie 98:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Santaholmantie 98:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Tuohikuja 1 / Oulunsalo, Pitkäkangas

Oulunsalon Pitkäkankaan Tuohikujalla tehdään Koti kuntoon -remontteja tammikuusta lokakuuhun 2023. Luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pintoja joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella huoneistoittain. Tämän kohteen remontti tehdään hieman suppeammalla sisällöllä, esimerkiksi keittiökaapistoja ei uusita. Lisäksi kohteessa asuvilla on mahdollisuus valita osaremontteja huoneiston lähtökunnosta riippuen.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Tuohikuja 1:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Tuohikuja 1:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Puistokatu 16 / Heinäpää

Heinäpään Puistokadulla tehdään Koti kuntoon -remontteja kesästä 2022 alkuvuoteen 2023 saakka. Luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Puistokatu 16:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Puistokatu 16:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Kesätie 1 / Välivainio

Välivainion Kesätiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja kesästä 2022 loppuvuoteen 2022 saakka. Luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Kesätie 1:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Kesätie 1:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Paalikatu 6 / Toppila

Toppilan Paalikadulla tehdään Koti kuntoon -remontteja alkusyksystä 2021 loppuvuoteen 2022 saakka. Kerrostalot ja niissä olevat raput sekä asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Paalikatu 6:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Paalikatu 6:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Haku
UKK