Kotia etsivälle

Koti kuntoon -remontit

Tiedotamme tällä sivulla meidän käynnissä olevista Koti kuntoon -remonttikohteista. Koti kuntoon -remonteissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Samassa yhteydessä päivitetään muun muassa yleisiä tiloja ja piha-alueita. Remonttisisältö vaihtelee kohteittain.

Isokuovintie 1 / Oulunsalo, Pitkäkangas

Oulunsalon Pitkäkankaan Isokuovintie 1:ssä tehdään Koti kuntoon -remontteja kesällä 2023. Rivitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan vaiheittain. Remontissa huoneistojen pintoja joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella huoneistoittain. Materiaalivalinnat ovat samat kuin keväällä 2023 remontoiduissa Isokuovintie 10:n asunnoissa.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo 1 Isokuovintie 10:n Koti kuntoon -remontoidusta asunnosta

Katso Isokuovintie 10:n Koti kuntoon -remontoidun asunnon esittelyvideo 1 YouTubessa

Esittelyvideo 2 Isokuovintie 10:n Koti kuntoon -remontoidusta asunnosta

Katso Isokuovintie 10:n Koti kuntoon -remontoidun asunnon esittelyvideo 2 YouTubessa

Santaholmantie 98 / Haukipudas, Santaholma

Haukiputaan Santaholmantiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja vuonna 2023 tammikuulta syyskuuhun saakka. Rivi-/luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Santaholmantie 98:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Santaholmantie 98:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Tuohikuja 1 / Oulunsalo, Pitkäkangas

Oulunsalon Pitkäkankaan Tuohikujalla tehdään Koti kuntoon -remontteja tammikuusta lokakuuhun 2023. Luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pintoja joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella huoneistoittain. Tämän kohteen remontti tehdään hieman suppeammalla sisällöllä, esimerkiksi keittiökaapistoja ei uusita. Lisäksi kohteessa asuvilla on mahdollisuus valita osaremontteja huoneiston lähtökunnosta riippuen.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Tuohikuja 1:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Tuohikuja 1:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Haku
UKK