Kotia etsivälle

Koti kuntoon -remontit

Tiedotamme tällä sivulla meidän käynnissä olevista Koti kuntoon -remonttikohteista. Koti kuntoon -remonteissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Samassa yhteydessä päivitetään muun muassa yleisiä tiloja ja piha-alueita. Remonttisisältö vaihtelee kohteittain.

Radiomastontie 2 & 4 / Oulunsuu

Oulunsuun Radiomastontiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja loppukesästä 2021 alkukesään 2022 saakka. Luhtikerrostalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Radiomastontie 2 & 4:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Radiomastontie 2 & 4:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Vasamatie 10 / Kaakkuri

Kaakkurin Vasamatiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja loppukesästä 2021 alkukesään 2022 saakka. Luhtitalot ja niissä olevat asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Vasamatie 10:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Vasamatie 10:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Sihtikuja 2 / Toppila

Toppilan Sihtikujalla tehdään Koti kuntoon -remontteja syksystä 2020 syksyyn 2021. Kerrostalokiinteistön raput ja asunnot remontoidaan sykleittäin. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain. Mahdollisesti kesällä 2022 kunnostetaan vielä piha-alueita.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Sihtikuja 2:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Sihtikuja 2:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Isokuovintie 3 / Oulunsalo – Pitkäkangas

Oulunsalon Pitkäkankaan Isokuovintie 3:ssa tehdään Koti kuntoon -remontteja kevättalvesta 2021 loppukesään 2021 saakka. Luhtitalot ja niissä sijaitsevat asunnot remontoidaan talo kerrallaan. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Lisäksi asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain. Kesällä 2022 kunnostetaan vielä piha-alueita ja ulkopuolen rakenneosia tarvittavilta osin.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Isokuovintie 3:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Isokuovintie 3:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Moskuantie 1 ja 4 / Haukipudas – Ukonkaivos

Haukiputaan Ukonkaivoksen Moskuantiellä tehdään Koti kuntoon -remontteja kahdessa kiinteistössä (Moskuantie 1 ja 4) syksystä 2021 kevääseen 2022. Rivitalot ja niissä sijaitsevat asunnot remontoidaan talo kerrallaan. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Asuntoihin asennetaan astianpesukoneet ja ikkunoihin sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Esittelyvideo Moskuantie 4:n Koti kuntoon -remontoidusta malliasunnosta

Katso Moskuantie 4:n Koti kuntoon -remontoidun malliasunnon esittelyvideo YouTubessa

Repolantie 18 / Haukipudas – Martinniemi

Haukiputaan Martinniemen Repolantie 18:ssa tehdään Koti kuntoon -remontteja vuoden 2021 helmikuulta heinäkuun alkuun saakka. Luhti-/rivitalot ja niissä sijaitsevat asunnot remontoidaan talo kerrallaan. Remontissa huoneistojen pinnat joko kunnostetaan tai uusitaan kokonaisuudessaan. Ikkunoihin asennetaan sälekaihtimet. Remonttisisältö ja käytetyt materiaalit / sävyt voivat vaihdella hieman huoneistoittain.

Remontista mahdollisesti vapautuvia asuntoja voi hakea tavallisella asuntohakemuksella.

Haku
UKK