Sivakka

Miksi Sivakka?

Miksi koti Sivakalta?

Monipuolinen ja laaja valikoima koteja

Sivakalla on noin 8400 asuntoa, joita sijaitsee Oulun lähes kaikissa kaupunginosissa. Monipuolisesta valikoimasta löytyy vuokra-asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin.

Ei vakuusmaksua

Asunnon vuokraaminen Sivakalta onnistuu ilman vakuusmaksua – helppoa ja vaivatonta!

Lemmikit tervetulleita

Lemmikit ovat tervetulleita kaikissa Sivakan asunnoissa, jotta voi nauttia asumisesta täysin siemauksin.

Vuokraan sisältyy Internet

Lähes kaikissa Sivakan asunnoissa on vuokraan sisältyvä 25M -Intenetyhteys, jota voi päivittää nopeampaan edullisesti DNA:lla.

Maksuton pesutupa

Suurimmassa osassa Sivakan kiinteistöjä voi hyödyntää maksutonta pesutupaa, lisäetuna arkeen.

Joustavat vuokrausehdot

Ymmärrämme, että elämäntilanne voi muuttua nopeasti. Siksi vuokrasopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa, ilman vähimmäisasumisaikaa. Irtisanomisaika on yksi kokonainen kalenterikuukausi.

Asukasetuja

Sivakan asukkaille tarjotaan asukasetuja viiden vuoden välein. Eduksi on tarjolla useita vaihtoehtoja, kuten uusi kodinkone, säleverhot, turva- tai siivouspalveluita. Lisäksi asukkailla on mahdollisuus tilata Sivakalta maksuton astianpesukoneen asennus ja hyödyntää omatoimiremonttipakettia, joka sisältää maalit ja työvälineet tehosteseinän maalamiseen.

Joustavaa liikkumista yhteiskäyttöautoilla

Asukkailla on mahdollisuus käyttää Sivakan yhteiskäyttöautoja edulliseen hintaan.

Asuntojen kunnosta pidetään hyvää huolta

Asuntojen laatuun ja viihtyisyyteen panostetaan. Asuntojen kunto tarkistetaan aina uuden asukkaan saapuessa ja tarvittaessa tehdään remonttia. Lisäksi suoritamme säännöllisiä määräaikaistarkastuksia kahden vuoden välein. Kiinteistöjen laajemmat remontit suunnitellaan huolellisesti ottaen huomioon kiinteistön elinkaari ja asukkaiden viihtyvyys.

Tupakointi sallittua vain tupakointipaikalla

Sivakalla tupakointi on sallittua ainoastaan pihalla erikseen merkityllä tupakointipaikalla, mikäli sellainen löytyy kiinteistöstä. Tupakointi on kiellettyä rakennusten sisätiloissa ja parvekkeilla.

Asukastapahtumia

Sivakka järjestää asukkaiden iloksi paljon maksuttomia tai edullisia asukastapahtumia. Asukkaat järjestävät myös kiinteistöissä asukkaiden omia tapahtumia.

Vastuullinen

Suomessa asuvan hiilijalanjäljestä syntyy asumisesta jopa kolmannes. Tällä tarkoitetaan asunnon lämmittämistä, sähköä, vedenkulutusta ja kotitalousjätteitä. Näihin asioihin Sivakalla kiinnitetään erityisesti huomiota. Sivakka käyttää kiinteistösähkössä ja kaukolämmössä hiilineutraaleja tuotteita, joilla on pienennetty hiilipäästöjä merkittävästi. Sivakka kannustaa ja opastaa asukkaitaan vähäiseen vedenkulutukseen sekä kotitalousjätteiden tehokkaaseen kierrätykseen. Kestävämmäksi liikkumisvaihtoehdoksi tarjotaan yhteiskäyttöautoja ja sähköautojen latauspaikkoja rakennetaan asukkaiden tarpeisiin.

 

 

 

Haku
UKK