Kotia etsivälle

Tulevia kohteita

Tiedotamme tällä sivustolla meidän uudiskohteista. Markkinoimme tällä sivustolla myös peruskorjattuja asuntoja.

Tulevia uudiskohteita

Hiirihaukantie 12 A / Kaukovainio

Hiirihaukantie 12 A on hissillinen kerrostalokohde, johon tulee yhteensä 41 asuntoa seitsemään kerrokseen. Samalle tontille on tarkoitus rakentaa tulevina vuosina myös toinen vastaava kerrostalo. A-talon rakentaminen on alkanut syksyllä 2020, arvioitu valmistuminen vuoden 2021 lopulla. Vuokrasopimukset asukkailla alkavat 1.1.2022.

Asukasvalinnat kohteeseen on tehty ja asukkaaksi valittuihin on oltu yhteydessä. Mikäli asunnoista tulee peruuntumisia, uusi asukasvalinta tehdään hakuaikana toimitettujen hakemusten perusteella.

Tarkemmat tiedot talosta ja asunnoissa käytetyistä materiaaleista voit lukea kohde-esitteestä.

Tupakointi kiinteistössä, huoneistossa, parvekkeilla ja yhteisillä piha-alueilla tulee olemaan kiellettyä. Tupakointi on sallittua kiinteistön alueella ainoastaan erikseen merkityllä tupakointipaikalla.

Kohde on ARA-rahoitteinen, jonka vuoksi hakijoiden varallisuus huomioidaan asukasvalintoja tehdessä. Varallisuusrajat voi tarkistaa Oulun kaupungin sivuilta.

2h+kt+s 44,0–44,5 m² 563€/kk – 598€/kk Pohjakuvat 13 kpl
3h+kt+s 64,0–68,0 m² 756€/kk – 845€/kk Pohjakuvat 21 kpl
4h+kt+s 82,5 m² 936€/kk – 993€/kk Pohjakuvat 7 kpl

Vuokriin sisältyy vesimaksu, lämmitys ja 25M-laajakaistayhteys.

Menninkäisentie 3 A / Puolivälinkangas

Puolivälinkankaalla on aloitettu rakentamaan syksyllä 2021 uutta 6-kerroksista kerrostaloa osoitteeseen Menninkäisentie 3 A. Taloon tulee sekä 1h, 2h että 3h -huoneistoja, yhteensä 28 kappaletta. Kohteen arvioitu valmistuminen on syksyllä 2022. Tarkemmat tiedot (mm. pohjakuvat, vuokrat, hakuajat) kerrotaan lähempänä kohteen valmistumista. Huoneistoja ei voi hakea ennen hakuajan alkamista.

Tupakointi kiinteistössä, huoneistossa, parvekkeilla ja yhteisillä piha-alueilla tulee olemaan kiellettyä. Tupakointi on sallittua kiinteistön alueella ainoastaan mahdollisella erikseen merkityllä tupakointipaikalla.

Myllytullinkatu 5 / Myllytulli

Myllytullinkadulle on aloitettu rakentamaan syksyllä 2021 uutta 6-kerroksista autotonta kerrostaloa. Taloon tulee 1h, 2h ja 3h -huoneistoja, yhteensä 50 kappaletta. Pihalle ei tule vuokrattavia autopaikkoja. Kohteen arvioitu valmistuminen on loppuvuonna 2022. Tarkemmat tiedot (mm. pohjakuvat, vuokrat, hakuajat) kerrotaan lähempänä kohteen valmistumista. Huoneistoja ei voi hakea ennen hakuajan alkamista.

Tupakointi kiinteistössä, huoneistossa, parvekkeilla ja yhteisillä piha-alueilla tulee olemaan kiellettyä. Tupakointi on sallittua kiinteistön alueella ainoastaan mahdollisella erikseen merkityllä tupakointipaikalla.

Haku
UKK