Asioi verkossa

Sähköinen irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanomisen voit tehdä sähköisesti pankkitunnusten avulla. Mikäli vuokrasopimuksella on useampi sopimusosapuoli, kaikkien osapuolten täytyy tehdä irtisanominen erikseen pankkitunnuksillaan.

Toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus päättyy irtisanomisen perusteella irtisanomisajan (1 kk) kuluttua. Irtisanomisaika lasketaan sen kuukauden viimeisestä päivästä, jona irtisanominen on tehty. Eli jos teet irtisanomisen tänään, sopimus on voimassa ensi kuun viimeiseen päivään asti, johon asti maksetaan myös vuokra.

Huolehdithan irtisanomisesi hyvissä ajoin! Mikäli sähköisessä irtisanomisessa on ongelmia, ole heti yhteydessä asiakaspalveluumme (aukioloaikojen ulkopuolella sähköpostitse!). Jos jälkikäteen ilmoittaa ongelmistaan irtisanomisessa, kuukausi on saattanut vaihtua ja myös irtisanomiskuukausi. Jos sähköinen irtisanominen ei onnistu, irtisanominen pitää toimittaa kirjallisesti.

Tarvittaessa allekirjoitetun kirjallisen irtisanomislomakkeen voi toimittaa sähköpostin liitteenä osoitteeseen asiakaspalvelu@sivakka.fi tai suoraan Sivakan toimiston postiluukusta.

Kun sähköinen irtisanominen on tehty onnistuneesti, näytölle tulee yhteenveto irtisanomisesta ja saat sähköpostiin vahvistuksen asiasta.

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Ohjevideo sähköiseen irtisanomiseen

Katso ohjevideo sähköiseen irtisanomiseen Youtubessa

Haku
UKK