Sivakka

Historia ja arvot

Sivakka on tunnettu oululainen konserni, jonka yli 8300 vuokra-asunnossa viihtyy suuri määrä oululaisia – osa jo vuosikymmenien ajan!

Me Sivakalla arvostamme asukkaitamme ja ymmärrämme, että kodin tulee olla viihtyisä ja asumisen mukavaa ja vaivatonta. Siksi olemme kehittäneet erityisen asukasetujärjestelmän, jonka avulla asunnon varustelua tai viihtyvyyttä voi parantaa edullisesti ja helposti. Myös sähköinen asiointipalvelumme on tehty helpottamaan asumiseen liittyviä asioita.

Sivakan juuret ovat yli 50 vuoden päässä, mutta nykymuodossaan, eli Oulun kaupungin vuokra-asuntojen tarjoajana Sivakka on toiminut jo 30 vuoden ajan. Toimintamme on kasvanut ja kehittynyt läpi historian ja muun muassa kuntaliitosten myötä yhä useampia kiinteistöyhtiöitä on liittynyt Sivakka-konsernin piiriin. Tarjoamme siis asuntoja nyt myös Haukiputaalta, Yli-Iistä, Ylikiimingistä ja Oulunsalosta!

Oulun alueen halutuimpana ja asiakaslähtöisimpänä vuokra-asuntojen tarjoajana toimintaamme ohjaavat korkeat eettiset arvot:

Luotettava ja turvallinen
Meillä asuminen ja työskentely on turvallista ja kannamme vastuumme. Toimintamme on myös läpinäkyvää.

Palveleva ja osallistava
Kehittääksemme palveluamme asukkaiden parhaaksi, tarjoamme asukkaillemme mahdollisuuden osallistua päätöksentekoon. Tiedotamme ja viestimme asiakkaillemme säännöllisesti, jotta yhteistyö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Kestävästi kehittyvä
Nykyaikaisena toimijana panostamme paljon luonnonvarojen kestävään käyttöön ja henkilökuntamme sekä asiakkaidemme hyvinvointiin.

Sivakan vastuullisuus- ja talousraportti vuodelta 2023

Sivakan vastuullisuus- ja talousraportti vuodelta 2022

Sivakan vastuullisuus- ja talousraportti vuodelta 2021

Sivakan yhteiskuntavastuuraportti vuodelta 2020

 

Haku
UKK