Me Sivakalla kuuntelemme asukkaitamme

Asukastoiminnan kautta voit paitsi luoda mukavan naapuriverkoston, myös tuoda omia ideoitasi esille asukaskokouksissa, joita järjestetään vähintään kerran vuodessa isännöitsijän kanssa.

Kuka tahansa voi osallistua Sivakan asukastoimintaan, joten jos sinulla on ajatuksia viihtyvyyden, järjestyksen tai kiinteistön toiminnan parantamiseksi, olet enemmän kuin tervetullut mukaan!

Asukastoimikunnat ovat myös meille arvokas tiedonlähde, sillä parhaiten asunnoista tietävät he, jotka niissä asuvat. Siksi toimikunnissa on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa korjauspäätöksiin, parannusehdotuksiin tai ihan vaikka yleiseen viihtyvyyteen! Asukastoimikunnista valitaan myös kaksi edustajaa Sivakan yhteistyötoimikuntaan, joka käsittelee Sivakkaa koskevia yhteisiä asioita, kuten korjausrahastosuunnitelmia, vuokrantarkistuslaskelmia ym.

Jos asukastoiminta kiinnostaa, voit lukea siitä lisää täältä.

Pihatalkoot ovat tärkeä osa asukkaiden yhdessäoloa ja sen vuoksi olemme koonneet oppaan mukavien talkoiden järjestämiseen. Sen löydät täältä.

Tai ainahan voit olla suoraan yhteydessä asukastoiminnan puheenjohtajaan, joka on Rauni Kauppi. Hänet tavoitat puhelinnumerosta 044 710 8236 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@oulunsivakka.fi

Haku
UKK