Me Sivakalla kuuntelemme asukkaitamme

Asukastoiminnan kautta voit paitsi luoda mukavan naapuriverkoston, myös tuoda omia ideoitasi esille asukaskokouksissa, joita järjestetään vähintään kerran vuodessa isännöitsijän kanssa.

Kuka tahansa voi osallistua Sivakan asukastoimintaan, joten jos sinulla on ajatuksia viihtyvyyden, järjestyksen tai kiinteistön toiminnan parantamiseksi, olet enemmän kuin tervetullut mukaan!

Kuukausikahvittelut

Asukastoimikunnat ovat myös meille arvokas tiedonlähde, sillä parhaiten asunnoista tietävät he, jotka niissä asuvat. Siksi toimikunnissa on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa korjauspäätöksiin, parannusehdotuksiin tai ihan vaikka yleiseen viihtyvyyteen! Asukastoimikunnista valitaan myös kaksi edustajaa Sivakan yhteistyötoimikuntaan, joka käsittelee Sivakkaa koskevia yhteisiä asioita, kuten korjausrahastosuunnitelmia, vuokrantarkistuslaskelmia ym.

Jokaisella kiinteistöllä on käytettävissä asukastoiminnan määrärahoja. Määräraha budjetoidaan kalenterivuosittain ja riippuu kiinteistön asuntojen määrästä. Määräraha muodostuu kiinteästä perusosasta ja asuntokohtaisesta lisästä.

  • Alle 50 asunnon kohteissa perusosa on 350 € + asuntokohtainen lisä 8,86 € / asunto
  • 50-100 asunnon kohteissa perusosa on 550 € + asuntokohtainen lisä 8,86 € / asunto
  • yli 100 asunnon kohteissa perusosa on 1000 € + asuntokohtainen lisä 8,86 € / asunto

Jos asukastoiminta kiinnostaa, voit lukea siitä lisää täältä.

Aurinko paistaa ja pyöräkatoksessa on asukkaiden pyöriä parkissa hyvässä järjestyksessä niille varatuissa telineissä.

Pihatalkoot ovat tärkeä osa asukkaiden yhdessäoloa ja sen vuoksi olemme koonneet oppaan mukavien talkoiden järjestämiseen. Sen löydät täältä.

Haku
UKK