Sivakan asunnot

Koska haluamme tarjota asukkaillemme viihtyisää asumista, tarkastamme asuntojen kunnon aina vuokralaisen vaihtuessa. Tarkastus tehdään viimeistään kuukauden kuluessa muutosta.

Vuokra-asunnon sisustukseen sopii esimerkiksi Tervetuloa-taulu tai -kyltti, joka toivottaa niin vieraat kuin asunnon vuokralaisetkin tervetulleiksi.

Jos asunto on uusi tai peruskorjattu, löydät sieltä nipun käyttö- ja huolto-ohjeita eri laitteille. Niihin kannattaa tutustua, sillä väärästä käytöstä johtuva vahinko voi päätyä asukkaan maksettavaksi. Ei siis kannata oppia yrityksen ja erehdyksen kautta!

Vuokraamme asunnot niillä varusteilla, mitkä asunnossa on sopimuksen tekohetkellä. Jos kuitenkin tarvitset lisävarusteita, kysäise niistä isännöitsijältä. Jos lisävarusteet vaativat muutostöitä, kustannukset maksaa asukas itse. Tällainen lisävaruste voi olla vaikkapa lautasantenni, joka vaatii aina isännöitsijän luvan ja se täytyy asentaa oikein.

Jos huomaat asunnossasi jonkin vian tai puutteen, kannattaa niistä ilmoittaa heti kiinteistöhuollolle. Helpoimmin teet sen täällä.

Oma kiinteistöhuoltosi ja isännöitsijäsi

Etkö ole varma asuintalosi isännöitsijästä tai kiinteistöhuollosta? Ei hättää! Kirjaudu MunSivakkaan niin saat heti oikeat yhteystiedot! Ota siis yhteyttä heti jos huomaat vian tai puutteen kodissasi tai asuintalossasi, kuten vuotavan hanan, kylmän lämpöpatterin tai jumiutuneen lukon.

Haku
UKK