Autopaikat

Jos tarvitset autopaikan, ole yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Autopaikan maksat kätevästi muun vuokran yhteydessä.

Muistathan, että lämmitystolppien sulakkeet eivät kestä sisätilanlämmittimiä! Liika kuormitus saattaa polttaa sulakkeen lisäksi naapureiden hermot, sillä yhdestäkään lämmitystolpasta ei tuolloin saada sähköä.

Autopaikkoja on luonnollisesti rajallinen määrä, joten autopaikka on tarkoitettu vain säännöllisesti vuokralaisen käytössä olevan auton tai moottoripyörän säilytykseen. Autopaikoille eivät siis kuulu kuorma-autot, traktorit, trukit, kottikärryt tai muut erikoisemmat tai kookkaat kulkupelit. Vuokrattua autopaikkaa ei saa myöskään luovuttaa eteenpäin muiden käyttöön.

Jos käytössäsi on kaksi autopaikkaa, voit joutua luopumaan toisesta, jos taloon tulee muita autopaikkaa tarvitsevia asukkaita eikä vapaita paikkoja ole.

Sähköauton latauspaikka

Sähkö- tai hybridiautoja ei saa ladata normaalista lämmitystolpasta. Sivakan kiinteistöissä sähköautojen latauspaikkojen määrä on tasaisessa kasvussa. Latauspaikat vuokrataan yksittäiselle asukkaalle, jolla on sähköauto käytössä. Yleisiä latauspaikkoja Sivakalla ei ole käytössä.

Mikäli olet hankkimassa sähköautoa ja asuinkiinteistössäsi ei ole latauspaikkaa, selvitä asuinkiinteistösi isännöitsijältä latauspaikkamahdollisuutta. Isännöitsijän käynnistämästä selvitystyöstä käyttövalmiiseen latauspaikkaan voi mennä puoli vuotta, vuosikin aikaa. Kaikkiin kiinteistöihin ei ole mahdollista asentaa latauspaikkaa.

Haku
UKK