Partiopäivä lapsille 4.6.2024 klo 10-15 Raatissa

Henkilö pitää kädessään puupalaa, johon on tehty nauloista ja punaisesta langasta sydämen muotoinen kuvio. Taustalla on ulkona ryhmä ihmisiä, jotka istuvat ruohikolla tekemässä käsitöitä tai osallistumassa muuhun toimintaan aurinkoisessa säässä. Henkilöllä on kaulassaan partiolainen huivi, mikä viittaa mahdolliseen partiotapahtumaan.

Kaipaako lapsesi kiinnostavaa tekemistä ja haluaisiko hän kokeilla jotain uutta? Partiopäivä oululaislippukunnan Pohjan Veikkojen järjestämänä pidetään Raatissa tiistaina 4.6.2024 klo 10-15. Innostavien aktiviteettien parissa lapsi pääsee kokemaan ainutlaatuisen päivän samalla saaden maistiaisen partiosta harrastuksena. Ohjattu rastien kierteleminen tuo varmasti jokaiselle jotain uutta; ohjelmassa on muun muassa seikkailuradalla rimpuilua, trangian kokeilua ja morsekoodin purkamista. 

Sivakalla asuvien lasten on mahdollista osallistua partiopäivään. Tapahtuma on maksuton ja se on tarkoitettu 6-12-vuotiaille lapsille. Lapsille tarjotaan lounas tapahtumassa. Mahdolliset erikoisruokavaliot kysytään ilmoittautumislomakkeessa.

ILMOITTAUTUMINEN PARTIOPÄIVÄÄN

 

 

Haku
UKK