DanceFitYogaa Ainolan puistossa Sivakan asukkaille

DanceFitYogaa Ainolan puistossa kolmena kesälauantaina, 15.6., 6.7. ja 10.8 klo 11-13. Sivakan asukkailla on mahdollisuus osallistua 5 € omavastuulla. Alaikäiset voivat ilmoittautuneen mukana osallistua maksutta. Ilmoittautumislinkit löytyvät sivun alaosasta.

DanceFitYoga on suomalainen uusi ryhmäliikuntakonsepti, jossa yhdistyy kolme erinomaista lajia: tanssi, lihaskuntoharjoittelu sekä jooga. Tunti alkaa tanssiosuudella, jossa saadaan keho lämpimäksi ja musiikin rytmi nostaa energiatasoa. Lihaskunto-osuudessa käydään läpi kehon eri lihasryhmät ja vastuksena toimii oma keho. Toistot tekevät lihaskuntoharjoittelusta tehokasta. Joogaosuus venyttää ja huoltaa lihaksia. Tunti päättyy ihanaan loppurentoutumiseen.

Tanssi ja lihaskuntoharjoitus kestää tunnin. Toinen tuntiosuus on lempeää joogaa.

Ilmoittautumalla pääsee molemmille tunneille tanssiin ja joogaan, mutta on mahdollista osallistua pelkkään jompaan kumpaan. Hinta on kuitenkin sama.

Tapaamispaikka Oulun Taidemuseon vastapäätä puron toisella puolella, missä on iso nurmialue. Ota mukaan oma joogamatto, vesipullo ja sään mukainen vaatetus!

DanceFit Yoga on avoin maksullinen tapahtuma, ei pelkästään Sivakan asukkaille.

Sivakka tarjoaa asukkailleen osallistumismahdollisuuden 5 € omavastuuosuudella.

lauantai 15.6.2024 klo 11-13 DanceFitYoga (ilmoittautuminen päättynyt)

Ilmoittaudu lauantai 6.7.2024 klo 11-13 DanceFitYoga

Ilmoittaudu lauantai 10.8.2024 klo 11-13 DanceFitYoga

Haku
UKK