Kysely energiankulutuksesta Oulun kaupungin asukkaille

Hehkulamppu etualalla kohdistettuna. Takana blurrattuna näkyy henkilökuva, verhot ja valkomustaraitainen seinä.

Sivakka osallistuu Making City -pilottihankkeeseen, johon Jalohaukantielle valmistuva kerrostalokin kuuluu. Making City -hankkeessa suunnitellaan ja rakennetaan innovatiiviseen energiaratkaisuun perustuva rakennusten kokonaisuus. Pilottikohteessa tuotetaan energiaa ja hyödynnetään hukkalämpöä siten, että kokonaisuus on vuositasolla mitattuna lähes omavarainen.

Kysely sähköstä ja energiankulutuksesta liittyy edellä mainittuun hankkeeseen. Kyselyn avulla selvitetään mm. oululaisten näkemyksiä sähkön tuottamisesta ja hinnasta sekä heidän omia kulutustottumuksia. Kysely on avoinna 1.-31.3.2021 välisenä aikana. Vastaaminen kyselyyn kestää arviolta 5-10 minuuttia. Halutessasi voit osallistua palkintojen arvontaan kyselyn viimeisellä sivulla. Palkintoina on 2 kpl S-ryhmän lahjakortteja (1 kpl 100€, 1kpl 50€). Arvonnan yhteystietoja ei voida yhdistää vastauksiin ja niitä käsitellään luottamuksellisesti.

Making City -tutkimushankkeessa Sivakan lisäksi Oulusta ovat mukana VTT, Oulun kaupunki, Oulun yliopisto, Arina, YIT, Oulun Energia ja Caverion.

Lisätietoja kyselystä Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy, Anne Immonen (anne.immonen(ät)vtt.fi)

VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ

Haku
UKK