Lisää elokuvanäytöksiä Sivakan asukkaille 9.4.2022

Sivakan asukkaille tarjotaan lisää suosittuja elokuvanäytöksiä. Elokuvanäytökset pidetään 9.4.2022 klo 16 Elokuvateatteri Starissa. Esitettävät elokuvat ovat Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka sekä 70 on vain numero. Elokuvat esitetään samaan aikaan. Omavastuu on 3 €/lippu, joka maksetaan verkkomaksuna varauksen yhteydessä.

Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka(Kuva, myös artikkelin pääkuva: Mátyás Stoller)

Henkka Virtanen löytää koulumatkallaan todisteen mahdollisesta rikoksesta. Ystävänsä J.K. Kivimutkan kanssa pojat päättävät selvittää mitä oikein on tapahtunut, sillä nämä rikosasiathan kuuluvat poikien perustaman etsivätoimiston tehtäviin. Kun selviää, että alueen postilaatikot ovat yön aikana kadonneet, on etsivätoimistolla selvitettävänään jo kaksi rikosta. Alkaa hauska ja jännittävä seikkailu, jossa pojat joutuvat kohtaamaan myös omat pelkonsa. Ikäraja 7 -vuotta (4 -vuotta aikuisen seurassa). Kesto 1h 37min.

Osta liput Etsivätoimisto Henkka ja Kivimutka -elokuvaan

70 on vain numero


(Kuva: Johanna Vuoksenmaa /Dionysos Films)

70 on vain numero kertoo lämpimän komediallisella tavalla suositun naisartistin Seija Kuulan (Hannele Lauri) kasvutarinan. Vaikka jumalattaret eivät täytä vuosia, tuo rakkaus eteen asioita, joissa ikä onkin voimavara eikä rasite. Elokuva on kunnianosoitus suomalaisille naisartisteille ja elokuvassa kuullaan useita koko kansan rakastamia hittejä. Ikäraja 12 -vuotta (aikuisen seurassa 9 -vuotta). Kesto 1h 42 min.

Osta liput 70 on vain numero -elokuvaan

 

 

 

Haku
UKK