Sing 2 ja Spider-Man: No Way Home elokuvanäytökset siirtyvät koronarajoitusten vuoksi (KAIKKI PAIKAT VARATTU)

Päivitys 14.1.2022: Pohjois-Pohjanmaan koronarajoituksia on tiukennettu, joten elokuvanäytöksiä ei voida järjestää 8.1.2022. Näytökset tullaan siirtämään aikaan, kun rajoituksia on kevennetty siten, että näytökset on mahdollista järjestää.

Mikäli olet noutanut näytöslipun elokuvateatterista, pidä se tallessa uutta näytöspäivää varten. Mikäli et ole noutanut näytöslippua vielä, voi sen noutaa myöhemmin rajoitusten keventyessä. Pyrimme ilmoittamaan uudet näytöspäivät mahdollisimman pian, kun se on rajoitusten puitteissa mahdollista.

Sivakan asukkailla on mahdollisuus ilmoittautua elokuvanäytöksiin (omavastuu 3€/osallistuja), jotka pidetään lauantaina 8.1.2022 klo 16.00 alkaen Elokuvateatteri Starissa (Kalliotie 6).

Elokuvat esitetään samaan aikaan, joten vain toiseen elokuvaan on mahdollisuus ilmoittautua (huomioikaa ikärajat!). Omavastuuosuudet täytyy maksaa ilmoittautumisen yhteydessä verkkomaksuna. Mikäli maksua ei suorita, ilmoittautuminen peruuntuu.

Toinen esitettävistä elokuvista on Sing 2 (kesto 1h 50min), jossa on ikärajana 7-vuotta (aikuisen seurassa 4-vuotta täyttäneet). Esitys alkaa 8.1.2022 klo 16.

Toisena elokuvana esitetään Spider-Man: No Way Home (kesto 2h 28min), jonka ikäraja on 12-vuotta (aikuisen seurassa 9-vuotta täyttäneet). Esitys alkaa 8.1.2022 klo 16.

Elokuvateatterissa noudatetaan sen hetkisiä koronarajoituksia. Todennäköisesti kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä vaaditaan koronapassi.

Linkki Sing 2 -elokuvan ilmoittautumiseen  TÄYTEEN VARATTU

Linkki Spider-Man -elokuvan ilmoittautumiseen TÄYTEEN VARATTU

(Kuva Sing 2 / Universal)

Haku
UKK