Sivakan joulunajan aukioloajat vuonna 2021

Sivakan toimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna 23.-24.12.2021. Joulun välipäivinä palvelemme puhelimitse normaalien palveluaikojen (arkisin klo 9-13) puitteissa. Toimistomme asiakaspalvelutila on edelleen suljettuna ja palvelemme ajanvarauksella vain välttämättömissä asioissa. Sähköiset palvelut kotisivuillamme ovat koko ajan käytettävissä.

Kiinteistöhuoltojen päivystykset toimivat normaalisti myös joulun aikana. Kiinteistöhuoltojen toimistojen ja avainpisteiden joulun ajan aukioloajat voit tarkistaa erillisestä uutisesta. Talosi kiinteistönhuollon tiedot löydät talon infotauluilta tai kotisivujemme kohdesivuilta.

Kiireettömät huoneistoon tai yleisiin tiloihin liittyvät vikailmoitukset tulee tehdä MunSivakkaan. Kiireellistä puuttumista (vaaraa ja vahinkoa aiheuttavat, kuten vesivuodot tai tulipalot) edellyttävät tilanteet tulee ilmoittaa suoraan kiinteistöhuollon päivystysnumeroon. Vastaavasti hätäilmoitukset ja avunpyynnöt todellisissa hätätilanteissa soitetaan hätänumeroon 112.

Kinkun paistinrasvoista uusiutuvaa polttoainetta

Kinkun paistaminen ja syöminen kuuluvat monen jouluun. Kinkun paistinrasvoja (eikä muitakaan paistinrasvoja) ei saa kaataa viemäriin, koska ne aiheuttavat helposti tukkeuman. Kinkun paistorasvaa voi hyödyntää ruoanlaitossa, laittaa tiiviissä astiassa sekäjätteeseen tai jähmettyneenä biojätteisiin. Kinkun paistinrasvoille on joulunaikaan myös erillinen keräys. Kerätyistä kinkun rasvoista valmistetaan uusiutuvaa polttoainetta. Lisätietoa aiheesta ja keräyspisteet voi lukea kinkkutemppu.com -sivustolta.

Joulun aikana poltetaan perinteisesti paljon kynttilöitä ja käytetään paljon sähkölaitteita. Paloturvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Jouluna, kuten muulloinkin on syytä huolehtia siitä, että palovaroitin on kunnossa.

Avotulta ei saa jättää vartioimatta ja se on sijoitettava palamattomalle alustalle paikkaan, jossa sen tuli ei pääse tarttumaan muihin materiaaleihin, kuten tekstiileihin tai seinärakenteisiin. Kiinnitä huomioita myös joulu- ja ulkovalojen oikeaan käyttöön. Käytä vain ehjiä sähkölaitteita ja valoja ja sammuta valot poistuessasi kotoa.

Joulunviettotapoja on monenlaisia. Huomaavaisuus naapureita kohtaan on joulun aikanakin tärkeää.

Toivotamme kaikille mukavaa ja rauhaisaa joulun aikaa!

Haku
UKK