Sivakan palveluajat jouluna 2023

Sivakan henkilökunta hiljentyy joulun viettoon 21.12.2023. Sivakan puhelinpalvelu on suljettuna 22.12.-26.12. Kiinteistöhuollon päivystykset palvelevat normaalisti myös joulunaikaan. Sivakan sähköiset palvelut ovat koko ajan käytettävissä. Joulun välipäivinä Sivakan puhelinpalvelu toimii normaalien palveluaikojen mukaisesti.

Kiireettömät huoneistoon tai yleisiin tiloihin liittyvät vikailmoitukset voi tehdä MunSivakkaan. Kiireelliset asiat, kuten vesivahingot, tulee ilmoittaa aina suoraan kiinteistöhuollon päivystysnumeroon.

Kinkun paistinrasvoista uusiutuvaa polttoainetta

Joulun aikana paistetaan paljon kinkkuja ja muita ruokia. Paistinrasvoja ei saa kaataa viemäriin, koska ne aiheuttavat helposti tukkeuman. Paistorasvaa voi hyödyntää ruoanlaitossa, laittaa tiiviissä astiassa sekäjätteeseen tai jähmettyneenä biojätteisiin. Paistinrasvoille on joulunaikaan myös erillinen keräys. Kerätyistä rasvoista valmistetaan uusiutuvaa polttoainetta. Lisätietoa aiheesta ja lähimmän keräyspisteen löydät kinkkutemppu.com -sivustolta.

Joulun aikana poltetaan perinteisesti paljon kynttilöitä ja käytetään paljon sähkölaitteita. Paloturvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Jouluna, kuten muulloinkin pitää huolehtia, että palovaroitin on kunnossa. Avotulta ei saa jättää vartioimatta ja se on sijoitettava palamattomalle alustalle paikkaan, jossa sen tuli ei pääse tarttumaan muihin materiaaleihin, kuten tekstiileihin tai seinärakenteisiin. Kiinnitä huomioita myös joulu- ja ulkovalojen oikeaan käyttöön. Käytä vain ehjiä sähkölaitteita ja valoja ja sammuta valot poistuessasi kotoa.

Joulunviettotapoja on monenlaisia. Huomaavaisuus naapureita kohtaan on joulun aikanakin tärkeää.

Toivotamme kaikille mukavaa ja rauhaisaa joulun aikaa!

 

 

 

 

Haku
UKK