Sivakan toimisto on suljettuna 23.-27.12.2019

Joulutervehdys 2019

Sivakan toimisto on suljettuna 23.-27.12.2019. Sivakan sähköisissä palveluissa ja MunSivakassa voi asioida myös tänä aikana. Maanantaina 30.12.2019 palvelemme jälleen normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Kiinteistöhuoltojen päivystykset toimivat normaalisti myös joulun aikana. Kiinteistöhuoltojen toimistojen ja avainpisteiden joulun ajan aukioloajat voit tarkistaa täältä. Talosi kiinteistönhuollon tiedot löydät talon infotauluilta tai kotisivujemme kohdesivuilta.

Kiireettömät huoneistoon tai yleisiin tiloihin liittyvät vikailmoitukset tulee tehdä MunSivakkaan. Kiireellistä puuttumista (vaaraa ja vahinkoa aiheuttavat, kuten vesivuodot tai tulipalot) edellyttävät tilanteet tulee ilmoittaa suoraan kiinteistöhuollon päivystysnumeroon. Vastaavasti hätäilmoitukset ja avunpyynnöt todellisissa hätätilanteissa soitetaan hätänumeroon 112.

Joulun aikana poltetaan perinteisesti paljon kynttilöitä ja käytetään paljon sähkölaitteita. Paloturvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Jouluna, kuten muulloinkin on syytä huolehtia siitä, että palovaroitin on kunnossa.

Avotulta ei saa jättää vartioimatta ja se on sijoitettava palamattomalle alustalle paikkaan, jossa sen tuli ei pääse tarttumaan muihin materiaaleihin, kuten tekstiileihin tai seinärakenteisiin. Kiinnitä huomioita myös joulu- ja ulkovalojen oikeaan käyttöön. Käytä vain ehjiä sähkölaitteita ja valoja ja sammuta valot poistuessasi kotoa.

Joulunviettotapoja on monenlaisia. Huomaavaisuus naapureita kohtaan on joulun aikanakin tärkeää.

Toivotamme kaikille mukavaa ja rauhaisaa joulun aikaa!

Haku
UKK