Sivakan toimisto on suljettuna 24.-25.12.2020

Sivakan toimisto on suljettuna 24.-25.12.2020. Sivakan sähköisissä palveluissa ja MunSivakassa voi asioida myös tänä aikana. Palvelemme jälleen maanantaina 28.12.2020 puhelimitse ja sähköpostitse palveluaikojen puitteissa. Toimiston asiakaspalvelutila pidetään suljettuna koronatilanteen vuoksi.

Kiinteistöhuoltojen päivystykset toimivat normaalisti myös joulun aikana. Kiinteistöhuoltojen toimistojen ja avainpisteiden joulun ajan aukioloajat voit tarkistaa täältä. Talosi kiinteistöhuollon tiedot löydät talon infotauluilta tai kotisivujemme kohdesivuilta.

Kiireettömät huoneistoon tai yleisiin tiloihin liittyvät vikailmoitukset tulee tehdä MunSivakkaan tai suoraan kiinteistöhuoltoon. Kiireellistä puuttumista (vaaraa ja vahinkoa aiheuttavat, kuten vesivuodot tai tulipalot) edellyttävät tilanteet tulee ilmoittaa suoraan kiinteistöhuollon päivystysnumeroon. Vastaavasti hätäilmoitukset ja avunpyynnöt todellisissa hätätilanteissa soitetaan hätänumeroon 112.

Joulun aikana poltetaan perinteisesti paljon kynttilöitä ja käytetään paljon sähkölaitteita. Paloturvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota. Jouluna, kuten muulloinkin on syytä huolehtia siitä, että palovaroitin on kunnossa.

Avotulta ei saa jättää vartioimatta ja se on sijoitettava palamattomalle alustalle paikkaan, jossa sen tuli ei pääse tarttumaan muihin materiaaleihin, kuten tekstiileihin tai seinärakenteisiin. Kiinnitä huomioita myös joulu- ja ulkovalojen oikeaan käyttöön. Käytä vain ehjiä sähkölaitteita ja valoja. Muista myös sammuttaa valot poistuessasi kotoa.

Muistutamme myös, että esimerkiksi kinkun, kalkkunan, kalan tai juuressipsien paistorasvoja ei tule laittaa viemäriin. Myös tänäkin vuonna järjestetään kinkkutemppu, jossa kerättyä paistinrasvaa hyödynnetään kiertotaloudellisesti. Mikäli et osallistu tempaukseen, voi rasvat kerätä esimerkiksi tyhjään maitopurkkiin ja laittaa biojätteeseen. Toiseksi paras paikka on poltettavan jätteen astia.

Joulunviettotapoja on monenlaisia, joten huomaavaisuus naapureita kohtaan on joulun aikanakin tärkeää. Muistathan myös noudattaa voimassa olevia koronaan liittyviä viranomaisohjeistuksia.

Toivotamme kaikille mukavaa ja rauhaisaa joulun aikaa!

Haku
UKK