Soittajankankaan kohteen hakuaika on päättynyt, asukasvalinnat tehdään 27.3.2020 mennessä

Soittajankankaan kohteesta tuli suosituin uudiskohde Sivakalla. Sivakan historiassa ainoastaan vuonna 1999 valmistunut luhtitalokohde Kastellissa oli Soittajankankaan kanssa yhtä suosittu valmistuessaan.

Soittajankankaan Poikkihuiluntiellä heinäkuun alussa asutettavaan uudiskohteeseen on tullut hakemuksia ennätyksellinen määrä. Kohteen 23 valmistuvaa asuntoa hakee 350 ruokakuntaa. Kohde on rivitalo ja huoneistotyypit 2h+kt+s – 5h+k+s, kooltaan 44 – 109 m2.

Asukasvalintapäätökset tehdään 27.3.2020 mennessä. Tieto valituille ruokakunnille lähtee heti valintojen valmistuttua tekstiviestillä ja sähköpostilla hakemuksessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Asukasvalinnan perusteena on  ARAn asukasvalintaopas https://www.ara.fi/asukasvalinta. Asukasvalinnoilla pyritään vuokratalon monipuoliseen asukasrakenteeseen ja sosiaalisesti tasapainoisiin asuinalueisiin. Asukkaiden valinta perustuu sosiaaliseen tarkoituksenmukaisuuteen ja taloudelliseen tarpeeseen. Niitä arvioidaan hakijaruokakunnan asunnontarpeen, varallisuuden ja tulojen perusteella.

Haku
UKK