Suositut päiväretket Ranuan eläinpuistoon ja Haaparannan Ikeaan syksyllä

Sivakan asukkaiden on mahdollista osallistua suosituille päiväretkille Haaparannan Ikeaan tai Ranuan eläinpuistoon lauantaina 7.9.2024. Molemmille retkille on paikkoja 200 osallistujalle. Retket järjestetään samana päivänä, joten vain toiseen reissuun on mahdollista osallistua.

Ikean retken omavastuu on 7 €/osallistuja, joka sisältää matkan ja ruokailun (keskikokoinen lihapulla-annos ja juoma). Lähtöpäivän aamuna linja-autot poimivat osallistujia kyytiin erillisen reittiaikataulun mukaan, joka lähetetään osallistujille sähköpostitse. Haaparannalla ostosaikaa n. klo 11.00-15.00. Lähtö Ikean parkkipaikalta klo 15.00 (Suomen aikaa).Paluu Oulussa noin klo 17.00.

Ranuan retken omavastuu 5 €/osallistuja, joka sisältää matkan, pääsylipun ja ruokailun. Lähtö Ranuan retkelle tapahtuu Oulusta n. klo 8.00-9.00 ja paluu Ouluun klo 17.00. Perillä on tutustumisaikaa 4 tuntia. Linja-auton reitti muodostuu osallistujien asuinpaikkojen perusteella. Reitti ilmoitetaan osallistujille noin viikkoa ennen retkeä.

Ilmoittautuminen tapahtumiin avautuu keskiviikkona 3.7.2024 klo 10, jolloin retkistä julkaistaan erilliset tapahtumat Sivakan verkkosivuille.

(Kuva: Ranua Zoo)

Haku
UKK