Suvi Teräsniskan konsertti Sivakan asukkaille kesäkuussa (loppuunmyyty)

Sivakka juhlii 30-vuotista taivaltaan vuonna 2022. Juhlavuoden kunniaksi Sivakan asukkaille järjestetään Suvi Teräsniskan konsertti. Konsertti järjestetään keskiviikkona 15.6.2022. Tapahtumapaikkana Ravintolakortteli (piha-alue), Voimala 1889 ravintola, Kasarmintie 1, 90130 Oulu. Portit avataan klo 16.30 ja konsertti alkaa klo 18. Konsertin arvioitu päättymisaika on klo 20. Konsertissa ei ole ikärajaa.

Lippujen ostoehdot ovat muuttuneet (31.5. alkaen). Koska lippuja konserttiin on vielä hyvin tarjolla, konserttiin on mahdollista ostaa lippu mukaan tulevalle ystävälle/sukulaiselle, joka ei asu Sivakan asunnossa. Lippujen ostajan täytyy olla Sivakan asukas.

Omavastuu on 5 €/lippu. Konsertissa on myös tarjolla pientä purtavaa, joka sisältyy lipun hintaan. Sivakan asukastapahtumat ovat päihteettömiä, joten tarjolla/myynnissä on vain alkoholittomia juomia.

Ensimmäinen 450 kpl erä lipuista tulee myyntiin Sivakan asukkaille 2.5.2022 klo 9.00 alkaen. Toinen 450 kpl erä lipuista tuli myyntiin 20.5. klo 18.
Kaikista osallistujista peritään maksu (myös pienemmistä lapsista). Kaikki osallistujat vähentävät tapahtuman osallistujakiintiötä. 

Suosituksena on saapua tapahtumaan muulla kuin autolla, koska autoille ei ole erillistä pysäköintitilaa tapahtumassa.

Tapahtuman rannekkeet noudetaan Sivakan toimistolta. Noutoajankohdat ilmoitetaan vahvistusviestissä.

OSTA LIPUT KONSERTTIIN TÄÄLTÄ Loppuunmyyty

 

Haku
UKK