Suvi Teräsniskan konsertti Sivakan asukkaille kesäkuussa (lipunmyynti käynnissä)

Sivakka juhlii 30-vuotista taivaltaan vuonna 2022. Juhlavuoden kunniaksi Sivakan asukkaille järjestetään Suvi Teräsniskan konsertti. Konsertti järjestetään keskiviikkona 15.6.2022. Tapahtumapaikkana Ravintolakortteli, Voimala 1889 ravintola, Kasarmintie 1, 90130 Oulu. Portit avataan klo 16.30 ja konsertti alkaa klo 18. Konsertin arvioitu päättymisaika on klo 20. Konsertissa ei ole ikärajaa.

Asukkaiden omavastuu on 5 €/lippu. Konsertissa on myös tarjolla pientä purtavaa, joka sisältyy lipun hintaan. Sivakan asukastapahtumat ovat päihteettömiä, joten tarjolla/myynnissä on vain alkoholittomia juomia.

Ensimmäinen 450 kpl erä lipuista tulee myyntiin Sivakan asukkaille 2.5.2022 klo 9.00 alkaen. Toinen 450 kpl erä lipuista tulee myyntiin 20.5. klo 18. Liput ovat tarkoitettu vain Sivakan asukkaille. Lippuja ei voi ostaa esimerkiksi kaverille tai sukulaiselle, joka ei asu Sivakan asunnossa. Kaikista osallistujista peritään maksu (myös pienemmistä lapsista). Kaikki osallistujat vähentävät tapahtuman osallistujakiintiötä. 

Suosituksena on saapua tapahtumaan muulla kuin autolla, koska autoille ei ole erillistä pysäköintitilaa tapahtumassa.

Ilmoittautumisjärjestelmän vahvistussähköpostien perillemenossa on ollut ongelmia. Mikäli vahvistusviesti tulee näytölle lippujen maksun jälkeen, on maksu ja ilmoittautuminen onnistunut (vaikka sähköpostivahvistusta ei tulisi). Toimitamme lipun ostaneille ohjeet rannekkeiden noutoon lähempänä konserttia.

Toinen erä lipuista (450 kpl) on lisätty ilmoittautumisjärjestelmään 20.5.2022.

OSTA LIPUT KONSERTTIIN TÄÄLTÄ

 

Haku
UKK