Tilinumeroiden ilmoittaminen vakuuden palautusta varten

Sivakan vuokrasopimusten uudistusten yhteydessä Sivakka luopuu vakuuskäytännöstä. Vakuuksia aletaan palauttamaan vuokralaisille, erillisen aikataulun mukaisesti uusien sopimusehtojen tullessa voimaan 1.3.2023. Vakuuden palautusten aikataulu julkaistaan myöhemmin alkuvuonna Sivakan verkkosivuilla. Vuokralaiset voivat tarkistaa maksamansa vakuuden määrän MunSivakasta. MunSivakkaa voi käyttää rekisteröinnin jälkeen erillisillä käyttäjätunnuksilla tai kertaluonteisesti pankkitunnusten avulla.

Tilinumeron vakuuden palautusta varten voi ilmoittaa MunSivakka palvelussa. Omat tiedot -kohdassa voi käydä lisäämässä tilinumerotiedot. Tilinumero täytyy ilmoittaa vakuuden palautusta varten, viimeistään 31.12.2022. Mikäli tilinumeroa ei ole ilmoittanut, vakuus siirretään maksuksi asunnon vuokriin, kun vakuuden palautusta käsitellään erillisen aikataulun mukaisesti 1.3.2023 alkaen.

Mikäli vuokrasopimuksella on kaksi osapuolta, täytyy molempien käydä lisäämässä sama tilinumero omiin tietoihinsa MunSivakkaan. Vakuus palautetaan kokonaisuudessaan yhdelle tilille. Mikäli samaa tilinumeroa ei löydy molemmilta osapuolilta, vakuus siirretään asunnon vuokriin, kun vakuuden palautusta käsitellään.

Haku
UKK