Takaisin pääsivulle

Asunnon vastaanottaminen

Tarjoamme sinulle asuntoa aina asuntohakemuksen perusteella. Kun hyväksyt tarjotun asunnon, seuraava askel on vuokrasopimuksen allekirjoittaminen. Sopimukseen kuuluu, että asuntoon muuttavat hakemuksessa mainitut henkilöt.

Vuokrasopimus

Voit allekirjoittaa vuokrasopimuksen kahdella tavalla:

1. Sähköisesti pankkitunnuksillasi
Jos vuokralaisia on kaksi, molempien täytyy tehdä allekirjoitukset omilla tunnuksillaan.

2. Perinteisesti toimistollamme
Varaa vain aika asiakaspalvelustamme ja käy allekirjoittamassa sopimus toimistollamme. Jos esimerkiksi puolisosi ei pääse paikalle, muista pyytää häneltä valtakirja allekirjoittaaksesi sopimuksen myös hänen puolestaan.

Muista ottaa mukaan seuraavat asiat:
• Henkilöllisyystodistus (henkilökortti, passi tai ajokortti)

Liitteet

Vuokrasopimuksen allekirjoituksen ehtona on mahdollisten liitteiden toimittaminen. Liitteet täytyy olla toimitettuna meille ennen kuin sopimuksen allekirjoitus on mahdollista. Liitteet täytyy toimittaa kolmen vuorokauden sisällä asuntotarjouksen hyväksymisestä. Osa asunnoistamme on rajoituksista vapaita, joihin ei tarvitse toimittaa liitteitä. Pyydämme aina erikseen tarvitsemamme liitteet ellei niitä ole jo toimitettu asuntohakemuksen yhteydessä.

Muistathan myös, että kotivakuutus on edellytyksenä vuokrasopimukselle!

Sähkösopimus

Sähkönsiirtosopimus tehdään aina Oulun Energian kanssa. Itse sähkösopimuksen voit tehdä minkä tahansa sähköyhtiön kanssa. Alla mainittuna linkkejä, joista löytyy lisätietoa sähkön kilpailutuksesta. Motivan sivuilta löydät lisäksi tietoa energian säästämisen merkityksestä ja keinoja vaikuttaa omaan kulutukseesi.

Kuluttajaliitto 

Energiavirasto

Motiva – Koti ja asuminen

Muista huolehtia sähkösopimus kuntoon, jotta voit tarjota muuttokahvit heti uudessa kodissasi!

Haku
UKK