Kotia etsivälle

Sisään muutto

Avaimet

Jos tulevassa kodissasi on vielä asukas, avaimet noudetaan viimeistään sopimuksen aloituspäivänä. Avaimet noudetaan avainautomaatista, poikkeuksena Yli-Iin ja Ylikiimingin asunnot.

Mikäli asunto on tyhjä eikä siihen ole voimassa olevaa vuokrasopimusta, avaimet asuntoon voi noutaa kaksi päivää ennen sopimuksen alkamista. Avaimet ovat noudettavissa avainautomaatista. Lukkoliikkeestä lähetään viesti, jossa kerrotaan ohjeet ja avainautomaatin sijainti. Avainautomaatista avaimia voi noutaa viikon jokaisena päivänä. Nykyinen ja tuleva asukas voivat sopia keskenään avainten aikaisemmasta luovutuksesta, asiasta pitää nykyisen asukkaan ilmoittaa lukkoliikkeeseen. Avainten nouto ja palautus tapahtuvat aina avainautomaatilla.

Mikäli vaihdat asuntoa Sivakalla, huomioithan, että avainten palautus ja avainten nouto tapahtuvat eri koodeilla avainautomaattiin (mahdollisesti myös eri automaatteihin). Tarkista aina avainten palautus- ja noutotiedot lukkoliikkeen viestistä.

Upouusiin tai peruskorjattuihin asuntoihin ensimmäisenä muuttavat asukkaat saavat avaimensa erillisessä asukaskokouksessa.

Kiinteistöhuolto huolehtii nimikylttien vaihtamisen porrastauluun kahden viikon sisään vuokrasopimuksen aloituksesta.

Asunnossa ongelmia?

Jos huomaat asunnossasi jonkin vian tai puutteen, kannattaa niistä ilmoittaa heti kiinteistöhuollolle. Kätevimmin vikailmoituksen teet MunSivakassa.

Haku
UKK