Risto Räppääjä ja villi kone 8.3.2023 klo 17 Elokuvateatteri Star (Täyteen varattu)

Sivakan asukkailla on mahdollisuus osallistua edullisesti Risto Räppääjä ja villi kone-elokuvanäytökseen. Elokuvanäytös on Elokuvateatteri Starissa keskiviikkona 8.3.2023 klo 17. Lippujen omavastuu on 3 €/lippu. Elokuva on sallittu kaikenikäisille. Tapahtuma on tarkoitettu vain Sivakan asunnoissa asuville henkilöille.

Kuva: Solar Films / Marko Oikarinen

Lyhyt kuvaus elokuvasta

Koko perheen musiikkikomedia Risto Räppääjän seikkailuista pelimaailman pyörteissä!

Risto on pitkästynyt, koska Nelliä kiinnostaa vain nuori poppari Ville Pyry. Kaikki muuttuu, kun Lennart Lindberg lainaa Ristolle vanhan konsolipelinsä.
Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen, sillä Risto istuu päivät pitkät omassa huoneessaan. Rauha uskoo Riston runoilevan, mutta Lennart Lindbergin mielestä Risto on muuttunut pelatessaan erakoksi. Kone päätyy Lennartin huostaan, mutta pian hänenkin asunnostaan kuuluu erikoisia huutoja. Rauha, Nelli ja paikalle tupsahtava Elvi Räppääjä tempaisevat Riston ja Lennartin lopulta irti koneen imusta. Nelli menee Ville Pyryn konserttiin ja hänen tietämättään sinne tulevat myös Risto, Rauha, Lennart ja Elvi. Lavalla väärinkäsitykset seuraavat toisiaan ja tapahtumat saavat yllättäviä käänteitä.

OSTA LIPUT ELOKUVAAN Täyteen varattu

Haku
UKK